söndag 23 maj 2010

Liseberg!

Jag tog med hela min familj (minus Lillfis) och alla mina rädslor och for till Liseberg en eftermiddag. Det var på det hela taget en suverän dag. Fast jag gav mig iväg i farkoster som inte riktigt var min grej. Gick med på att följa med i bergbanan och sen när det trötta tåget segat sig upp för hela, branta första backen och man kom upp två kilometer över havsytan och blickade ut över hela Göteborg och halva Västra Götaland, just då kom jag ihåg att jag egentligen är jättejättejättehöjdrädd. Gjorde sedan om proceduren i pariserhjulet, balder, slänggungan, flumeride och sen hela varvet om igen. Fast den som övervann mest var nog maken som ovan hänger med i en kaffekopp trots att han normalt sett kräks i sådana.
Maken efteråt: Fast jag spyr nog inte så lätt egentligen. Den där gången du och jag åkte virvelvinden hade jag ätit för många tacotråg och druckit för mycket vin innan!

Barnen hade underbart roligt. Tjänade in sina åkpass flera gånger om. Köpte sockervadd och luddiga, rosa kaninöron. Vi tänker oss en tur i september igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

ÅH vad roligt!!! Nu är jag ÄNNU mer övertygad att vi ska ta med Gustav och dra till Stockholm! Men jag kommer inte åka karuseller. Jag får panik dessvärre av pirret i magen...
Väldigt roligt var att när jag satt och kollade lämpliga datum i kalendern var jag väldigt nära att börja kika hotell för 19e juni. HA HA HA! Hade väl inte funnits några hotellrum i och för sig, men ändå. Vilken flopphelg att åka! Brr...

Ninne sa...

hihi. om man inte är så folkilsken kan man ju stå och i ett människohav och vifta med en svensk flagga:-)