måndag 7 december 2009

julbak 2.0


Nu vrider vi upp tempot ett varv till. Julgodisbaket hägrar (jag har ju då upphört med alla dieter whatsoever). Jag plockade fram receptpärmen nyss. Ville minnas att jag hade någon utriven sida med recept från Hemmets Veckotidning och så pålitliga Vår Kokbok. Men då hittade jag en vacker inbunden julgodisbok som jag kände mig tvungen att köpa nåt år Stora E sålde jultidningar. Nu jävlar i min lilla låda vad jag ska baka! Knäck och marsipan är för stressade, skiftarbetingar. I år blir det kanderad ingefära, popcornstoffee, amerikansk chokladfudge, chilitryffel och wienernougat.


Vi ses på viktväktarna i januari.

5 kommentarer:

Tudorienne sa...

Det här gör jag:
knäck (klart)
ischoklad (ingredienser inköpta)
marsipangodis av nåt slag (ingredienser inköpta)

och tar med mig till juldagen.

Anonym sa...

Men du... De där cheesepopsen eller vad de hette. Hm... Måste in i gamla bloggen och hitta receptet. Tänk en sådan efter julmaten. Jösses. Jag har ju inte ens testat receptet än...

Ke.Li sa...

Jag gör ingenting.
Jag köper på konsum i år.
No more slå in kola eller kladda med knäckformar. Inte i år.

Mirja sa...

Så länge det känns roligt kan man ju göra massor. Men så fort det känns som ett måste eller borde, då åker man till coop och köper nått färdigt.

Gekko sa...

Men det låter strålande! Skickar du en laddning till det stora landet i väster? ;-)