fredag 5 september 2008

tillägg

Hon har aldrig verkat bry sig om sin trädgård. Gräsmattan ser ut som s-k-i-t. Jag får rensa maskrosor i timtals för att de sprider sig från hennes sida. Hon klipper gräset rent pliktskyldigast när det börjar likna äng därborta.

Hon kör med bil på cykelvägarna typ dagligen och blockerar framfarten för alla andra. Har en avställd skrotbil på parkeringen sedan 1 år tillbaka. Och redan dessförinnan var det ont om platser på parkeringen,

Men jag höll mig lugn, bad om ursäkt såklart. Frågade vad jag kunde göra, hur jag kunde ersätta. "ALDRIG IGEN" skrek hon bara och då lovade jag att vi aldrig skulle köra där igen. Sen kunde jag inte låta bli, utan frågade lite halvelakt om hon visste vems skrotbilen var. Hur länge skulle den stå där? Jag hade i uppgift av styrelsen att forska om det eftersom de inte vill betala nya parkeringsplatser om en plats upptas av en skrotbil.

6 kommentarer:

En Lisa... sa...

Hahahahaha! Skönt att få in en bitsk kommentar att trösta sig med.

Tudorienne sa...

Sluta INTE att köra er bil på er tomt. Det är inte ni som är problemet, det är hon.

Ke.Li sa...

Jag lyckas sällan med de där kommentarerna. Jag kommer på 100 djävligt fyndiga, bitchiga kommenatrerna typ ett halvt dygn för sent.

Ke.Li sa...

Oj, jag glömde det viktigaste: You go girl!
Synd att inte din man var med. Jag hade tyckt beskrivningen när du håller honom tillbaka för att han inte skall nita kärringen hade varit en riktig rolig grej att dra på släktmiddagar.

Tudorienne sa...

Kärringen hade inte vågat säga nåt om mannen varit med.

Unknown sa...

Great post and nice skrotbiler. Tak for deling.