torsdag 8 april 2010

Snyggchock

bild från www.ecco.com

Mina fötter måste få dessa.
Fatta den glada känslan att glida runt i ett par illgröna, bowlingskoliknande älsklingsskor. Det blir ju midsommarfest direkt. Jag har egentligen på G att strama upp shoppingen. Köpa få, hållbara saker och sluta överkonsumera. Fast först måste jag få köpa de här, sen kan vi börja deala, miljösamvetet och jag. Men förresten är väl skorna exakt i linje med min filosofi.
Alltså, gröna Ecco välkomna hem!

7 kommentarer:

Ke.Li sa...

Skitsnygga, verkligen.

Lisa sa...

Jag är också kär i dem, men önskar mig de röda eller de svarta som omväxling från mina nästan alltid röda skor.

Tudorienne sa...

Ja precis, köp de där först.

Martina sa...

Du har verkligen god sko-smak! De blommiga stövlarna som jag undrade om tidigare är inköpta och gissa om jag blev sugen på dessa?!

Känner mig som en copy cat (copy shoe?) fast Stockholm är ju en bit bort och vi känner ju inte varann så då gör det väl inget?!

Ninne sa...

Hej Martina!
Copy cat skulle jag väl inte säga, kalla det istället inspiration och det är väl det man har internet till?! Jag måste säga att du själv har OERHÖRT god skosmak:-)

Bara undrar lite...hur hittade du bloggen?

Martina sa...

Hittade hit via Ke.Li som jag hittade via nån annan, som jag hittade via nån annan. Etc. Läser massa bloggar men bloggar inte själv. Fortsätt tipsa om snygga skor, hittar jag några så kommer tipset som en kommentar. OK deal?

PS! Din bäbis är verkligen söt. DS!

Ninne sa...

Bra deal!